Jumaat, 21 Januari 2011

Oh comelnya



Alhamdulillah sessi belajar mengait booties saya telah selesai dengan jayanya. Seronok bila dapat buat booties untuk baby ni sebab hasilnya memang sangat comel. Sayangnya saya tak ada model untuk menggayakannya sebab anak semua dah besar .. ha ha ..

Oklah kepada kawan-kawan sekalian .. Happy crocheting!

9 ulasan:

lia berkata...

comel sgt2!..:)

fiszah_pjo berkata...

comel nye..akak, share patten leh tak?

|| syazwaniadnan || berkata...

mashaAllah, comel sgt2..
td wani tengok video tutorial baby booties kt youtube, mmg cantik hasilnya :)
akk, nanti share dengan kami pattern nya ya ^_^

therosputih berkata...

yang coklat tu cantik sangat...

zara berkata...

fiszah_pjo >> ooohh .. akak main kait ikut sesuka hati je .. hehe .. tak pa nanti akak track balik apa yg akak buat .. bagi email ye ..

zara berkata...

oppss ..wani pun tanya pattern rupanya .. ok ok .. insyaAllah nanti saya tulis lah pattern ni .. (^^,).. tunggu yer ..

Min berkata...

wah, bole buat bisnes balik msia nanti ni...

fiszah_pjo berkata...

email saya: norhafiszah@gmail.com

Lady Aznie berkata...

sangat suka, boleh saya tahu, brand atau jenis benang, serta hook nombor berapa yang digunakan?... Terima kasih..