Booties

Baby Boy Set

3:18 PG

Assalamualaikum semua ..

Apa khabar kawan-kawan semua? Harapnya semua happy dan ceria sentiasa. Kali ini saya nak share hasil crochet saya pada minggu ini. Selalunya saya buat booties untuk baby girl aje .. so .. terfikir lak kalau baby boy nak buat pattern macamana ya? So .. di atas inisiatif itu (cewah .. macam bagus je bunyik) saya pun cuba lah buat booties untuk baby boy. Anak saya kata kaler hijau tak lawa .. tapi .. saya rasa macam ok je .. hu hu .. so ini lah hasilnya ..


Bila dah siap kasut .. saya terasa nak buat lak topi sekali. Saya tak pasti lah topi ni sesuai ke idak untuk baby .. kalau kopiah tu mmg saya reti .. hehe.


Hmm .. apa projek kawan-kawan sepanjang minggu ni? Mesti cantik-cantik kan ..

Ok then .. Happy crocheting semua!

Popular Posts