Sabtu, 16 Julai 2011

Baby Boy Set

Assalamualaikum semua ..

Apa khabar kawan-kawan semua? Harapnya semua happy dan ceria sentiasa. Kali ini saya nak share hasil crochet saya pada minggu ini. Selalunya saya buat booties untuk baby girl aje .. so .. terfikir lak kalau baby boy nak buat pattern macamana ya? So .. di atas inisiatif itu (cewah .. macam bagus je bunyik) saya pun cuba lah buat booties untuk baby boy. Anak saya kata kaler hijau tak lawa .. tapi .. saya rasa macam ok je .. hu hu .. so ini lah hasilnya ..


Bila dah siap kasut .. saya terasa nak buat lak topi sekali. Saya tak pasti lah topi ni sesuai ke idak untuk baby .. kalau kopiah tu mmg saya reti .. hehe.


Hmm .. apa projek kawan-kawan sepanjang minggu ni? Mesti cantik-cantik kan ..

Ok then .. Happy crocheting semua!

6 ulasan:

My Sweet Crochet berkata...

santek nye booties tu. sama la saya pun belom try design tuk bb boy... hanya design dalam blog je tau ... senang tak buat nya??

zara berkata...

hehe .. alaa.. base nyer sama je cuma bahagian atas tu je bagi bentuk macam tu ..

therosputih berkata...

comelnyer booties...lain dari yang lain...ain tak pernah wat design yang mcm tu...

zara berkata...

ain>> simple je .. kalau reti buat booties mary jane tu .. boleh je buat yang ini ..

Noor Syazulzeela berkata...

Awk tak jual ker booties yg awk siap kait tuh... Cntik2 sy xminat nk mengait xde masa.... Sy minat nk beli yg dh siap jer... Awk jual laaa confirm laku.... Atau blh tempah ngn awk..... :)

Zara Nor berkata...

dulu jual juga sekarang M tu besar sket .. plus tak de masa laa