Ahad, 6 Februari 2011

Amigurumi Hello Kitty


For pattern, click here.

4 ulasan:

lia berkata...

so cute!;)

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

assalam... saya suka denagn blog ni kalau sudi kita bertukar link blog ya.... dah lama saya tinggalkan kait mengait ni... dulu masa saya kat rumah saya mmg buat benda ni untuk hilangkan kebosanan... tapi sekakrang dah bekerja rasa macam lupa pulak macam mana nak mulakan..... kalau sudi ya saya linkkan blog ni kat blog list saya.... salam perkenalan.... dari saya alimaz

http://alimazlink.blogspot.com/
link u kat sini..

blog saya disini
http://alimaz.blogspot.com/

Sindar berkata...

waahh so cutee!! :)

zara berkata...

thanks lia, Sindar ..

amigurumi ni bukan saya yang buat yer .. hehe .. jangan tertipu lak .. saya just nak share pattern yang saya jumpa .. insyaAllah nak juga try buat tapi keadaan tidak mengizinkan sekarang ..

to Alimaz>>> thank you .. saya dah link kan blog anda di blog saya .. thanks!