Jumaat, 8 Januari 2010

Sejuknyeeeee


Pergghhh .. sejuk weh seminggu dua ni di UK .. seluruh United Kingdom sedang di landa snow yang amat membekukan (freezing snow). Ada tempat, snow nye setinggi 48cm .. wah wah .. dahsyat tu. Walau bagaimanapun, alhamdulillah tempat kami tinggal di leicester tidak mengalami snow yang terlalu tebal. Ada laa dalam 5-7 cm je kot .. tapi cukup laa untuk membuatkan badan menggigil. Bila sejuk-sejuk sangat ni.. perasaan berkobar-kobar lah pula nak buat stokin, selimut dan mitten untuk anak-anak. Saja lah nak test pattern-pattern yang dah ada di kumpul. Planningnye nak buat yang rupa lebih kurang macam yang ni


haa ... ok tak? tapi yang dalam gambar tu pattern untuk knitting. Aku, as usual prefer crocheting more than knitting. So .. insyaAllah bila dah siap nanti aku upload gambarnye (kena siapkan hari ni juga sebab anak dah bising tanya.. he he)

Tiada ulasan: