Isnin, 4 Januari 2010

Crochet Flowers




Hari ni terasa nak cari pattern untuk buat bunga. Buku ada .. tapi biasalah kalau boleh tengok live baru senang faham. So hari ni terjumpa website ni yang sangat cantik dan penerangannya pun clear. http://attic24.typepad.com/weblog/crochet-flowers-and-leaves.html .. cantik kan bunga yang dia buat ni .. Bunga-bunga macam ni boleh laa kita letakkan sebagai hiasan di atas beg, baju, topi dan lain-lain lagi. So .. selamat mencuba.


1 ulasan:

tee berkata...

dah buat,hihihi tp wat daun jek.beh wat.kui2.