Nak beli ke tidak?

4:22 PG





Hello semua .. hari ini aku browse internet seperti biasa.. cari-cari apa-apa pattern crochet yang menarik. Terjumpa laa buku ni .. wahh .. sungguh cantik pattern nye. Kalau boleh buat ni .. buat edging untuk langsir ke .. untuk beg ke .. sure lawa giler. Hati ni mula laa terasa nak membeli ni .. tapi .. buku ni kat jepun nun .. camne nih .. kalau nak beli memang boleh dari ebay ke .. yesasia ke .. tapi .. mahai laa pulak sebab kos penghantaran nye aje dah berapa. Buku tu aje dah USD$29 lebih kurang. Hmm ... nak beli ke tak .. nak beli ke tak?? Ke .. kita tunggu aje orang-orang yang 'baik hati' scan buku ni dan upload kat internet .. boleh aku download melalui rapidshare ke .. mediafire ke.. hehehehe .. Buat sementara ni .. layan aje laa gambar-gambar yang ada ni ... Orang Jepun ni .. kalau tengok buku-buku diorang memang teruja laa .. cantik-cantik belaka.. dengan warna yang menarik, pattern yang comel..boleh 'mabuk' dibuatnye .. hehe .. oklah. Tak mau celoteh panjang-panjang sangat.





You Might Also Like

2 ulasan

Popular Posts