Isnin, 18 Januari 2010

Japanese Crochet Obsession!!


Makin banyak aku browse pattern di internet ni .. makin aku jatuh cinta laa dengan pattern-pattern dari Japan. Lawa-lawa i tell you. Patternnye comel-comel, kemas dan unik. Ini yang makin bersemangat nak belajar dan buat crochet ni. Ini dia beberapa gambar dari buku yang dah dapat aku download dari internet.





Haaa .. kalau ada sesiapa yang berminat .. u let me know.. ok! Happy crocheting!!

3 ulasan:

|| syazwaniadnan || berkata...

cantiknya!
kalau kecil2 mmg cute dijadikan brooch :)

zaza berkata...

wah cantik..camner nak dapatkan buku tu..

cepplos berkata...

saya pun dah jatuh chenta sama itu crochet..sejak preggy anak ketiga ni, minat tu makin menjadi-jadi plak..cuma benang kat malaysia ni tk bape nak bes lah!..yg ada pun nona ngn minlon..tu je lah yg selalu jumpa pun..cam ne nk cari benang-benang yg bes kat malaysia ni?