Jumaat, 26 April 2013

Testimoni Vivix

Assalamualaikum semua ..

Sejuk je cuaca hari ni .. dari malam tadi hujan lebat kat Batu Pahat nih .. Alhamdulillah .. Allh turunkan hujan di waktu malam setelah panas membahang di waktu siang.

Saya ni dah lamaa tak amik order mengait topi dan kasut .. tapi bila ada orang tanya terasa teringin lak nak mengait lagi hehe .. so semalam saya dah siapkan 2 topi untuk pelanggan saya .. satu untuk gegirl dan satu utk boboy ... inilah hasilnya ..


saya sampai pejabat pos ngam ngam pukul 4.30 ptg semalam untuk poslaju. Topi gegirl lupa lak nak snap gambar huhu. Suka sangat buat kerja kelam kabut. 

Sambil sambil mengait semalam saya sempat juga membaca kisah berkenaan Vivix Shaklee. You all tau apa itu Vivix Shaklee? Vivix ni dikenali juga sebagai syrup shaklee .. rasanya masam manis macam anggur lebih kurang. Dulu saya tak berapa nak amik tau tentang vivix ni sbb dah makan semua vitamin kan .. biasanya akan suggest vivix kepada customer yang payah nak telan pil byk-byk je. Tapi .. bila baca testimoni-testimoni dari customer sendiri .. wah .. hebatnya vivix! Alhamdulillah pelaburan untuk kesihatan yang memang berbaloi. 








kesimpulannya tak rugi mencuba vivix kalau kita ada apa-apa masalah kesihatan yang serius, yang kita rasa dah tak ada ubatnya lagi dah .. insyaAllah .. Allah dah janjikan semua sakit ada ubatnya cuma kita perlu mencari dan bertawakal kepada Allah. 

Bagi sesiapa yang nak tau lebih lanjut tentang Vivix boleh hubungi saya ya .. zara 0196536303
facebook.com/zara77




Tiada ulasan: