Selasa, 2 April 2013

Hobi baru

 Salam semua ..

Apa khabar? lama dah saya tak update hasil kerja tangan saya .. hehehe .. baru baru ini saya beli loom .. teringin sangat nak buat loom knitting. Kalau u all nak beli loom knitting ni boleh beli dari Amani, dari blog http://crochetisfun-amani.blogspot.com/ .. ada macam-macam size loom ni rupanya. Tapi saya beli yang bulat ni aje .. kalau dah terer nanti leh beli yang panjang pula ..






Then .. satu lagi hobi baru .. baking .. saya dah lamaaa nak beli oven .. tapi asyik tertangguh je. Alhamdulillah rezeki Allah .. saya dapat oven free sebab beli peti ais baru (peti ais lama rosak).. seronoknya!! .. tapi rasanya tak free pun oven tu .. mesti towkey kedai tu dah mark up harga tinggi .. jadi nak bg orang suka dia bg laa oven 'free' hehe .. tak pe . janji dah dapat oven.

So .. ini lah projek baru saya .. baking baking cup cakes .. macam2 idea nak buat tapi slow slow ler .. hehe .. tahun ni boleh la buat biskut raya.. dah tak de alasan lagi dah hehehe .. insyaAllah.







 Macamana u all? masih bz crocheting? saya ada juga buat sikit2 ikut mood. Ok then.. take care ye.. adios.

Tiada ulasan: