Set Kecantikan Kulit

5:59 PTG

Adakah anda mempunyai masalah seperti berikut >
Tona kulit tidak sekata
Kulit kering dan kasar
Parut jerawat
Muka berjeragat
Muka berjerawat
Kulit kusam, tidak bermaya dan tidak berseri

Jika YA .. jangan risau kerana Shaklee ada penyelesaiannya .. insyaALlah. Cubalah  Set Skin Care Shaklee .. 

Kecantikan Skin Care (Set D)

Set Skin Care Shaklee terdiri daripada 


Vitamin C - untuk MENJAGA kulit/kolagen, sumber antioksidan, mencantikkan kulit wajah dari dalam.

Vitamin E - untuk MENGECUTKAN JERAWAT yang dah kuar, belum keluar dan hampir-hampir nak keluar.. juga sebagai antioksidan untuk mencantikkan kulit.

Vitamin B - untuk MENGURANGKAN STRESS (kalau stress selalu muka cepat tua tau!!), memberikan tenaga kepada sel, mencantikkan kulit dari dalam.

Gabungan ketiga-tiga vitamin ini insyaAllah dapat menyelesaikan masalah kulit wajah anda.. plus .. badan juga akan sihat dan bertenaga.

Kulit yang kusam, berminyak dan tidak berseri biasanya disebabkan oleh radikal-radikal bebas yang terdapat di sekeliling kita. Radikal-radikal bebas ini memusnahkan sel-sel kulit wajah. Bila sel rosak, kulit pun tak cantik lah ... 

Untuk mendapatkan keputusan yang lebih mantap lagi, boleh juga add on ESP Shaklee untuk menghilangkan parut-parut jerawat dan menghaluskan kulit anda. ESP ini sangat bagus kerana ia memperbaiki sel-sel rosak dalam badan kita. Bila sel-sel sihat, lebih mudah untuk menyerap segala zat-zat nutrient yang kita makan. Nak cuba? Hubungi saya di zah15@yahoo.com atau sms/whatsapp : 0196536303


You Might Also Like

0 ulasan

Popular Posts