Isnin, 15 Julai 2013

Ramadhan Kareem ...

Salam 2 all,

Apa khabar semua? Harapnya semua sihat dan cergas bertenaga dalam  menjalani ibadah puasa tahun ini. Sekejap je dah hari ke 7 kita berpuasa hari ni .. oh oh .. risaunya saya banyak kerja yang belum settle ni .. baju raya pun belum berjahit lagi .. Allahu Allah .. kadangkala rasa tak mau dah ambil order untuk raya tapi bila orang tanya macam kesian pula .. huhu.. Sepatutnya bulan ramadhan masa untuk menambahkan amal ibadah betul tak? Belum tentu lagi tahun hadapan kita akan berjumpa lagi dengan ramadhan .. insaf sekejap.. artis-artis pun tau ambil cuti dalam bulan ramadhan huhu ... 

Apa pun .. kita berdoa kepada Allah supaya ALlah terima ibadah kita sepanjang bulan ramadhan ni .. mencari rezeki juga merupakan ibadah betul tak? Niatkan di hati untuk menolong orang kerana ALlah. Bukannya kita buat dosa .. cuma mencari rezeki yang halal .. kan kan kan??? 

Ini lah hasil mengait saya buat masa ini .. banyak yang lain dah siap tapi pattern dan warna yang sama je macam yang dulu-dulu so malaslah nak ambil gambar .. harapnya customer berpuas hati. 





Okay .. Selamat menjalani ibadah puasa .. semoga Allah merahmati kita semua dan menerima ibadah kita semua. 

Ramadhan Kareem 


Tiada ulasan: