Sabtu, 13 Mac 2010

Welcome baby Najihah

Salam semua..

Apa khabar semua. Lama juga saya tak update blog ni .. ada laa dalam sebulan lebih. Tak ada idea pula apa nak di tulis. Anyway.. Alhamdulillah, pada 5 Mac yang lalu,  seorang lagi sahabat saya di Leicester ni selamat melahirkan baby girl yang sangat comel. Nama baby tu .. baby Najihah. So.. saya yang excited sangat bila dengar another Baby Girl was born .. terus laa crochetkan dua tiga pasang setokin untuk baby. Tapi last-last bagi 2 pasang je sebab yang sepasang lagi tu macam tak sesuai la pulak ..  Hmm .. tahun ni ramai juga sahabat, relatives dan artis (hehe.. (^_^)) yang sudah bersalin dan bakal bersalin tak lama lagi.. semuanyer gegirl belaka .. jeles nyer ... teringin lak nak ada baby girl tapi .. hmmm .. nanti-nanti laaaaa.. Apa pun .. ini lah hadiah yang tidak seberapa dari saya untuk baby Najihah.. Moga membesar menjadi muslimah yang solehah dan menjadi penyejuk hati ibu dan ayahnya.. amin ...


so .. ok tak? Ok la tu kann .. (*_*)

Tiada ulasan: