Selasa, 15 Disember 2009

Dah lama tak mengupdate

Hmm .. pejam celik .. hari berganti hari .. dah setahun lebih aku tak update blog ni .. ha ha .. masa buat punyalah berkobar. Walaupun dah lebih setahun tak update blog .. tapi bukan bermakna hobi mengait ni dah dilupakan .. tidak sama sekali. Cuma slow down aje sikit. Projek-projek tak berapa nak menjadi sebab .. entahlah .. kurang kesabaran dan ketekunan nak membuatnya. Asyik laa dok cari pattern .. kononnya bila ada masa nanti boleh laa nak buat, tapi entah bila laa masa nak ada tu. Ada juga cuba buat stokin untuk anak .. tapi asyik tak sesuai saiz nye .. masih banyak perlu di belajar. Anyway ada jumpa beberapa blog orang yg ada banyak pattern baru. So .. inilah dia .. http://crotiques.com

Tiada ulasan: