Selasa, 23 Disember 2014

Crocheted Tote Bag


Salam 2 all ..

Apa khabar semua? lama sungguh saya tak update blog .. hehe .. sejak ada baby baru ni cam tak de masa je .. eh .. uols tau ke saya dah ada baby baru? Dah 6bln dah umur baby alhamdulillah. Syukur sangat setelah 2 kali gugur dan setelah menunggu 7+ tahun untuk peluk cium baby baru, Allah kurniakan sorang baby yang sangat comel, baik dan sihat alhamdulillah. 

Sambil-sambil jaga baby sempat juga saya mengait. Walaupun tak de la serajin dahulu tapi ada je laa projek yang saya buat. Saya tak berani nak ambil order untuk mengait kasut dan topi macam dulu sebab masa saya memang sangat terhad sekarang. Takut customer tertunggu-tunggu nanti marah lak lama sangat siapnya. Baru-baru ni saya crochet tote bag untuk jiran saya. Beg tu hampir 3 bulan kot baru saya siapkan .. lama kan?? Simple-simple je pun. Pattern tak de rujukan mana-mana ikut sesedap rasa je .. hehe .. Alhamdulillah jiran saya suka sangat bag ni dan dia order lagi satu beg tapi pattern lain lah katanya .. aduh pengsan lak rasanya.. hahaha. Nak buat pencil case untuk anak-anak dahulu nak naik sekolah ni kan.. lepas tu baru start buat bag lagi. 

OK lah .. semoga bertemu di lain siaran .. hati-hati musim banjir ni ya .. 




Tiada ulasan: