Isnin, 22 April 2013

Testimoni sekeluarga Pengguna Shaklee .. alhamdulillah ..

  • Testimoni Shaklee, 1 keluarga pengguna Shaklee.

    ASSALAMUALAIKUM dan selamat pagi.. hari ni saya nk share testimonial saya dan famly

    1. SAYA YG KULIT KUSAM DAN KEDING.
    -december 2012 saya amik set D ( KECANTIKAN KULIT/KESUBURAN) tujuanya sbb kulit muka agak kusam..alhamdulillah 2 minggu consume nampak hasilnya dan saya terukan sampai bulan FEB..awal FEB2013 saya ambil ESP laks..2 minggu consume ternyata ESP best sgt...kulit bertambah gebus halus dan mulus..(blm timbang berat) bulan MAC 2013 saya cuba meal shake laks sbb nk tambah berat badan kan..kire penghujung MAC lah... (blum timbang berat) nk jadikan cerita kelmarin 20.04.2013 saya timbang berat kt giant bile mesin print tgok 41.5kg haish dlm ht ckp peninmang nie tipu ajak hubby masul lam giant nk beli penimbang (x yakin) sekali timbang memang sah 41.5kg..gile happy sbb berat dah naik 2.5kg dari 39kg..sbb dr anak dara berat x pernah lepas 40kg kecuali pregy..BESHNYA SHAKLEE

    2. IBU SAYA YG ADA DIABETIS.
    -cuti sekolah penggal pertama 2013 ma dtg umah sbb nk jga cucu kan time cuti. tp mlgnya die x sehat sbb kencing manis die tinggi akibat dr baru balik dr kelantan biase lah sesekali blk kg mkn x ptg lah sbb jrg dpt jumpa makanan yg pure kelantan kan so apa lg bengkak lah kaki dan kebertulan luka x tahu kene apa..luka makin merebak saya pon buzz Nor Hasmah Yahaya untuk tnya product shaklee yg sesuai tok org diabetis alhamdulillah saya beli alfalfa+vita lea+esp+performance drink+zink+b complex. ma consume 1 week darah makin turun..kaki yg luka semakin sembuh..org kata lau kencing manis luka busuk..alhamdulillah luka ma x busuk pon bau shaklee ad lah..cepat sembuh luka.. now kaki die dah ok.. die pon da sehat.. now die consult rakan2 tentang kebaikan shaklee heee

    3. ANK SAYA YG KEDING
    - ank saya 4 thn amik meal shake..die dulu x suke nasi just minum susu n mkn junk food & fast food...selepas 2 minggu amik mealshake die dah selera m kn nasi dan berat die dah naik 1.5kg dari 13kg kepada 14.5kg suke sgt..skung die lebih pilih nasi dari fast food n junk food..lelah die pon da semakin berkurangan..alergy die pon da x teruk..

    4. SUAMI SAYA YG ADA ENZEMA
    -suami saya die ada enzema saya bg die alfalfa & b complex alhamdulillah enzema die semakin pulih dan perut semakin kempis (x buncit mana pon) cuma biase lah dah jadi suami perut naik lah sikit..sejak consume alfalfa & b complex nie die ckp bdn segar jer...

    Credit to Ayuza Shafii

Tiada ulasan: