Tuesday, 20 November 2012

Testimoni Collagen Shaklee



Salam semua,

Dua hari lepas saya ada post testimoni collagen shaklee untuk menghilangkan jeragat. Sejak tu ramai yang bertanya dan nak cuba Collagen ni .. hehe .. sapa tak nak cantik kan? InsyaAllah dengan produk yang bagus dan selamat secara semulajadi, masalah jeragat, parut dll boleh dihilangkan. 

Hari ini saya nak share satu lagi testimoni Collagen Shaklee. Kali ini bukan untuk menghilangkan jeragat tetapi kulit customer ni sensitif, senang dapat sunburn walaupun tak berjemur. Alhamdulillah selepas makan tak sampai sekotak sudah nampak kesan positif. Hebat kan? 



You all tak nak cuba ker? hehe .. kalau nak cuba jangan segan-segan .. hubungi saya yer..

zaharah
sms/whatsapp : 0196536303
zah15@yahoo.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails